Υπηρεσίες Φύλαξης - Security
Υπηρεσίες Φύλαξης
Υπηρεσίες Φύλαξης
21508
page-template-default,page,page-id-21508,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Προστασία Χώρων

Στην CRONOS SECURITY είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας για στατική φύλαξη. Τα έμπειρα και ικανά στελέχη μας θα μελετήσουν τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, θα προσδιορίσουν τις εξειδικευμένες του απαιτήσεις και θα προτείνουν την καταλληλότερη λύση για την κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Απευθυνθείτε σε εμάς για να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να αναλάβουμε την στατική φύλαξη οποιασδήποτε εγκατάστασης, όπως χώροι γραφείων-κτιρίων, οικίες, βιομηχανικές εγκαταστάσεις-εργοστάσια, εργοτάξια, ενεργειακά πάρκα, χώρους εκδηλώσεων και λοιπούς χώρους με εχεμύθεια, συνέπεια, ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Φύλαξη γραφείων – κτιρίων

Αναλαμβάνουμε την στατική φύλαξη των κτιριακών εγκαταστάσεων – γραφείων της επιχείρησής σας, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών σας, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα βοηθητικές εργασίες όπως: υποδοχή, παραλαβή αλληλογραφίας, διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου κλπ.

Φύλαξη εργοταξίων

Η ύπαρξη και υλοποίηση ενός στοχευμένου σχεδίου ασφαλείας, διαμορφωμένου βάση των εξειδικευμένων αναγκών κάθε εργοταξίου, θα βοηθήσει ουσιαστικά στην ομαλή διεξαγωγή των εργασιών του.

Στην CRONOS SECURITY θα σας βοηθήσουμε στην δημιουργία και εφαρμογή ενός σχεδίου ασφαλείας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εγκατάστασής σας, βοηθώντας στην ομαλή διενέργεια των καθημερινών εργασιών εξαλείφοντας βανδαλισμούς, κλοπές και καταστροφή υλικών.

Περαιτέρω, διαθέτουμε την εμπειρία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ώστε να αναλάβουμε με επιτυχία την στατική φύλαξη κάθε εργοταξίου, από το πιο μικρό και από έως το πλέον σύγχρονο και ανεπτυγμένο.

security

Φύλαξη ενεργειακών πάρκων (φωτοβολταϊκά-αιολικά πάρκα)

Τα αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα αναπτύσσονται σε απομακρυσμένες περιοχές, εκτός αστικού ιστού.

Ο ακριβός εξοπλισμός τους σε συνδυασμό με την θέση τους τα καθιστά στόχο κακοποιών οι οποίοι, ακόμη και να μην τον αποσπάσουν, θα προκαλέσουν βλάβες ανυπολόγιστης αξίας.

Στην CRONOS SECURITY αναλαμβάνουμε την φύλαξη ενεργειακών πάρκων, σε οποιοδήποτε σημείο και εάν βρίσκονται, διασφαλίζοντας την αρτιότητα και την σωστή λειτουργία τους.

Επιπλέον, στη φάση κατασκευής τους παρέχουμε υπηρεσίες φύλαξης πύλης , επιτηρώντας την διακίνηση υλικών και φροντίζοντας για την ασφάλεια του εξοπλισμού

security

Φύλαξη βιομηχανικών εγκαταστάσεων-εργοστασίων

Στην CRONOS SECURITY αναλαμβάνουμε την στατική φύλαξη βιομηχανικών εγκαταστάσεων και εργοστασίων ώστε, σε συνδυασμό με άλλα μέσα ασφάλειας (έλεγχος πρόσβασης, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κλπ) να έχετε ένα ολοκληρωμένο αποδοτικό πρόγραμμα φύλαξης που θα διασφαλίζει την ασφάλεια της εγκατάστασης και του προσωπικού σας.

security

Συνοδοί ασφαλείας φυσικών προσώπων (VIP Protection)

Είμαστε στη διάθεσή σας για να αναλάβουμε με επαγγελματισμό και εχεμύθεια την προσωπική σας ασφάλεια, την ασφάλεια της οικείας σας ή των γραφείων σας.

security